Back online, but not fully restored

User avatar
OK!
Regular Member
Posts: 54
Joined: Tue Sep 19, 2017 8:49 am
Location: NC
Isuzu vehicle(s): Blue 82 pup 2.2L diesel 4x4 short bed

Re: Back online, but not fully restored

Postby OK! » Sat Jan 25, 2020 3:26 am

Sounds like a real pain! Thanks for all your upkeep. Funny enough, I needed the forum more than ever while it was down! Luckily I screenshotted a lot of the stuff I needed to look at. Cheers y’all
82 4wd 4spd diesel

gb89amigo
Regular Member
Posts: 121
Joined: Mon Jul 27, 2009 3:56 pm
Location: Plumas County, Calif.
Isuzu vehicle(s): '89 Amigo 2WD

Re: Back online, but not fully restored

Postby gb89amigo » Mon Jan 27, 2020 11:54 pm

Thank you Jack!
'89 Amigo XS 2.6L 5spd 2WD HC6

hillbillie1
Regular Member
Posts: 217
Joined: Sat Apr 06, 2013 7:18 pm
Location: Clinton, SC

Re: Back online, but not fully restored

Postby hillbillie1 » Tue Jan 28, 2020 2:30 am

Really missed looking at the forum even morning at 3/5 with my coffee. WE dont miss something till it’s gone. THANKS Mike
86 long bed diesel pup
86 turbo space cab Ls pup
Cummins 3500 4X4 6 speed Manual
2011 Limited Ultra HD

User avatar
Isuzu Faster
Regular Member
Posts: 342
Joined: Mon May 14, 2012 9:24 pm
Location: NorCal
Isuzu vehicle(s): '86 1.9L G200Z 4-Spd. 2WD

Re: Back online, but not fully restored

Postby Isuzu Faster » Sat Feb 08, 2020 1:59 pm

I just had a question - my browser keeps telling me that this site connection is 'not secure' and I don't remember it being that way- I can't remember if you ever had security verification for the site. Also, I miss the tiny red P'up logo that used to pop up as a webpage icon next to the URL - if it was lost, I might be able to recover it from the bookmark data on the other computer. :)
~ Cheers, Steve.

1986 Isuzu P'up (Faster 2WD), 1.9L G200Z Gasoline, 4-spd, Beige Amino-Alkyd Enamel.

User avatar
JoeIsuzu
Site Admin
Posts: 20441
Joined: Thu Aug 19, 2004 9:11 am
Location: Germantown (next to Elvistown), TN
Isuzu vehicle(s): Original owner, '83 LS Diesel, 5-spd, 2wd, Long Bed, restoration in progress!

Re: Back online, but not fully restored

Postby JoeIsuzu » Sat Feb 08, 2020 4:35 pm

Isuzu Faster wrote:I just had a question - my browser keeps telling me that this site connection is 'not secure' and I don't remember it being that way- I can't remember if you ever had security verification for the site. Also, I miss the tiny red P'up logo that used to pop up as a webpage icon next to the URL - if it was lost, I might be able to recover it from the bookmark data on the other computer. :)

I have not installed a site certificate, so it's technically an "insecure" connection--and always has been. We should not be conducting any confidential or sensitive business here. I may eventually get around to buying/installing a certificate, but then we'll have all kinds of confusion when it requires people to sign back in. :wink:

I can probably find that icon and restore it.

Jack

User avatar
VEGGIE NATE
Regular Member
Posts: 587
Joined: Sat Jun 25, 2005 11:40 pm
Location: Bow WA

Re: Back online, but not fully restored

Postby VEGGIE NATE » Sat Feb 08, 2020 6:10 pm

Thanks Jack!
1986 P'UP LWB,2WD,N/A,5-SPEED,3.42,WVO TWO-TANK